Maintenance Coördinator

Resource center

Are you looking for a specification sheet or paper? Documents like these and more are available in the Photonis Resource Center. 

Visit the Resource Center

Our offers

Filter by location

Maintenance Coördinator

Vanuit jouw collega’s van de productie komt er een melding dat een processysteem defect is. Dit kan overal aan liggen; is het probleem elektrisch, mechanisch of vacuüm technisch? Of is het een gebruikersfout, ligt het aan de software of is het product zelf defect? Aan jou de taak om het probleem te verifiëren en samen met je collega’s op te lossen.

Onze organisatie

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt. Wij zijn een internationale organisatie met vestigingen in Frankrijk, Verenigde Staten en Nederland. In de productiefaciliteit in Roden zijn ca. 250 medewerkers werkzaam; naast productie zijn hier ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, Supply Chain Management, Inkoop, Sales en Marketing gevestigd. We zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij goed nieuws. Je kunt deel uitmaken van ons Maintenance team als:

 

Maintenance Coördinator (fulltime)

 

De functie

Als Maintenance Coördinator ben je ervoor verantwoordelijk om er samen met jouw collega’s voor te zorgen dat de apparatuur operationeel blijft en waar nodig verbeterd wordt. Je zorgt voor een effectieve inzet van de Maintenance Technicians. Met jouw gedegen aanpak en duidelijke communicatie zorg je voor een vloeiende afstemming tussen je collega’s van Maintenance, het kalibratieteam en de productie. Samen met de medewerkers van de afdeling Inkoop bepaal je de beste aanpak voor externe onderhoudscontracten. Ook werk je nauw samen met de Maintenance Manager en overleg je over de juiste aanpak.
Naast het uitvoeren van de geplande werkzaamheden, kunnen er ook onverwachte problemen optreden. Bij een productieverstoring is het belangrijk dat er snel ingegrepen wordt. Flexibiliteit is daarom essentieel voor deze functie. Jij kan snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en ervoor zorgen dat alle details geregeld worden zodat de Maintenance Technician snel en effectief het probleem op kan lossen.

Graag willen wij dat jij hierover beschikt:

  • MBO of MBO+ werk- en denkniveau
  • Je bent handig, vindingrijk, nieuwsgierig en wil je graag blijven ontwikkelen
  • Een diploma in de richting van elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding
  • Affiniteit met mechanische technieken
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift

Wij bieden jou:

  • Een fulltime baan, startend met een jaarcontract
  • Een team met leuke collega’s
  • Een belangrijke rol binnen een ambitieuze organisatie
  • Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding

Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie voor 25 september 2021 naar: hrm@nl.photonis.com. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HRM via 050-5018808.


Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord dat wij je persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden. Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld